Szabályok - olvasd el, ha új látogató vagy!

Szabályok - olvasd el, ha új látogató vagy!

HozzászólásSzerző: admin » 2014.06.19. 10:21

A Fórum elsődleges célja a 3D házimozizáshoz szükséges termékeket vásárlók támogatása.

A regisztráció elvégzésével a felhasználó egyben elfogadja a Passzív3D.hu honlap Fórumára érvényes szabályokat.

A Fórumot bárki olvashatja, de hozzászólást beküldése csak regisztrált felhasználók részére lehetséges, bejelentkezés után.

A Passzív3D.hu üzemeltetője (továbbiakban Tulajdonos) fenntartja a jogot a Fórum működését érintő szabályok módosítására.

Regisztráció

A Fórumba csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást. A regisztráció díjmentes, de működő e-mail cím szükséges hozzá, ugyanis az oda küldött elektronikus levél segítségével aktiválható a tagság.

A regisztráció során a weboldalon megjelenő felhasználói (login) név szabadon választható, az alábbi feltételek figyelembevételével.

Nem választhatóak:
– A Passzív3D.hu üzemeltetőinek nevei, funkciói vagy ezekkel összetéveszthető nevek,
– illetve a Avatar c. film szereplőinek nevei nem választhatóak nicknévnek, ezek az adminisztrátorok számára vannak fenntartva.
– A Passzív3D.hu által forgalmazott termékek gyártóinak, a készülékek típusainak nevei.
– Bármilyen, a Passzív3D.hu kereskedelmi tevékenységének megzavarására, a látogatók megtévesztésre alkalmas nevek.

A Passzív3D.hu fenntartja a jogot, hogy az üzleti érdekeit sértő login nevet választó felhasználót felkérje a név módosítására, ill. ennek nem teljesítése esetén azt megváltoztassa.

Hozzászólások írása

Hozzászólást csak regisztrált felhasználó írhat, személyes azonosítással (bejelentkező név és jelszó megadása után).

Az alábbi szabályok érvényesek a hozzászólások írására:

"A sajtószabadság gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt vagy bűncselekmény elkövetésére való felhívást, nem sértheti a közerkölcsöt, valamint nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével." (1986. évi II. tv. a sajtóról, 3 § (1))
A törvénysértő (személyiségi, kisebbség jogok), illetve az öncélúan durva, trágár, ízléstelen, alpári hangnemben fogalmazott hozzászólások beküldése tilos.
Tilos a Fórum működését technikai vagy bármi más módon akadályozni, lassítani, tartalmának megváltoztatását megpróbálni, valamint más felhasználók adataival visszaélni, illetve erre szándékosan próbát tenni.
Tilos egyszerre több néven beírni, illetve más felhasználó login adatait alkalmazva annak nevében belépni, adatokat megváltoztatni, hozzászólást beküldeni.
Tilos hirdetni, reklámozni terméket vagy szolgáltatást a Fórumban.
Tilos a Passzív3D.hu üzleti érdekeit sértő hozzászólást beküldeni.
Tilos bármiféle gyűjtésre (pénz- vagy egyéb árucikk gyűjtésére) vagy annak koordinálására felhasználni a Fórumot.
A hozzászóló automatikusan feljogosítja a Passzív3D.hu-t, hogy a Fórumban megjelenő hozzászólása felett szabadon rendelkezhet, és külön értesítés vagy engedély nélkül is felhasználhatja azt a Passzív3D.hu honlappal kapcsolatos anyagaiban, függetlenül a megjelenítés helyére, idejére illetve technikájára.


Moderálás

Azok a hozzászólások, amelyek a szabályoknak nem megfelelőek, részben vagy teljes egészükben minden előzetes figyelmeztetés nélkül törlésre kerülhetnek.

A szabályoknak vétő felhasználó kirívó esetben, vagy visszatérő szabálytalanság okán kitiltható, vagy durva esetben ellene akár jogi lépések is tehetők.

A Tulajdonos fenntartja magának a jogot a moderálásra, azaz törlésre abban az esetben is, ha valaki tartalmilag nem törvénysértő módon ugyan, de zavarja a fórum normális működését. Például egy-egy hozzászólást szándékosan sokszor küld el, semmitmondó vagy tiszteletlen hozzászólásokkal zavarja a Fórum látogatóit és/vagy moderátorait.

Felelősség kizárása

A Tulajdonos elhatárolja magát a hozzászólások tartalmától, felelősséget nem vállal a Fórumban megjelenő információkért, az azok által esetleg okozott közvetlen vagy közvetett kárért.

A Fórum tartalma a regisztrált felhasználók beírása alapján változik, a Tulajdonos nem ellenőrzi rendszeresen a megjelenő szövegek tartalmát. A problémás hozzászólásokat bejelentés alapján a szerkesztőség igyekszik haladéktalanul megvizsgálni és ennek függvényében élni a moderálás lehetőségével.
admin
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2014.03.25. 11:40

Vissza: Szabályok a fórum használatával kapcsolatban

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron